Skip to content

Personlig assistent till kombinerad tjänst på Öland Vi söker nu en kvinnlig assistent som vill arbeta kvällar och nätter hos två av våra kunder.

Arbetsbeskriving

Om uppdraget och arbetsbeskrivning:

Till det här uppdraget söker vi en kvinnlig assistent till en kombinerad tjänst där man jobbar hos två kunder. En äldre man som bor tillsammans med sin fru mellan Borgholm och Färjestaden och en kvinna som bor tillsammans med sin man i Algutsrum på Öland.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och lyhörd. I arbetet ingår hjälp med kundens alla vardagliga rutiner, såsom personlig hygien, matintag, träning och förflyttningar. Även att utföra hushållssysslor mm förekommer.

Då mannen ej är verbal behöver man vara duktig på att läsa av signaler och kroppsspråk.

Arbetspassens turer är delade på kväll och natt kl 17.00-21.45 och 02.00-05.00.

Din bakgrund och personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg, eller studerar inom området. Du tycker om att jobba med människor och har en empatisk förmåga. Du har en vilja att jobba för att kunden ska göra framsteg. Du är van vid att arbeta ensam. Det är därför viktigt att kunna ta egna initiativ och ha lite fantasi. Du behöver vara trygg i dig själv, ha ett inre lugn och mycket tålamod för att kunna tolka och läsa in kundens tecken och signaler. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hund finns i hemmet och du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.Ansökningstiden har gått ut!

Kontakt

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Kalle Karlsson

kalle@assistanspoolen.se

Meriter / Erfarenheter

Här listas de önskemål av erfarenheter / meriter för tjänsten. Röda är krav och gröna är meriterande. Kontrollera på din sida att du bockat för de som matchar dig och dina erfarenheter.

Meriterande eller Krav