Skip to content

Lediga tjänster

Jan 11

Nattjänst Solgläntan

Solgläntan natt söker en stjärna att stärka upp sitt team med. Ett härligt boendekooperativ med fyra brukare i Färjestaden.

Ansök senast: 2022-02-01

Dec 6

Personlig assistent till kvinna i Mörbylånga

Till det här uppdraget söker vi för kunds räkning två kvinnliga personliga assistenter. Det är en merit att ha kunskaper och erfarenhet förvärvad hjärnskada och omvårdnad, du ska vara lugn och stabil. Du måste känna dig bekväm med en lugn arbetsplats och tåla cigarettrök och katter.

Ansök senast: 2022-02-28

Dec 28

Timvikarie till barnkund i Färjestaden

Drivs du av att hjälpa barn med speciella behov, är pålitlig, engagerad och har barnasinnet kvar? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Ansök senast: 2022-02-28

Jan 17

Personlig assistent till barnkund i Ålem

Drivs du av att hjälpa barn med speciella behov, är pålitlig, engagerad och har barnasinnet kvar? Skicka din ansökan redan idag!

Ansök senast: 2022-02-28

Dec 13

Personlig assistent till kvinna i Algutsrum

Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans och söker nytt arbete? Nu söker vi en kvinnlig assistent till ett av våra uppdrag på Öland, skicka din asökan idag!

Ansök senast: 2022-01-24

Jan 17

Personlig assistent till man i Kalmar

Är du en kvinna som har tidigare erfarenhet av att arbeta som assistent och nu söker arbete i centrala Kalmar? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök senast: 2022-02-28

Okt 26

Personliga assistenter till man i Borgholm, 60-75%.

Till det här uppdraget söker vi en personlig assistent till en äldre man i Borgholm. Kunden har Parkinsons syndrom med därtill uppkomna följdsjukdomar däribland demens. Vi söker Dig som är ansvarsfull, flexibel och lyhörd. I arbetet ingår hjälp med kundens alla vardagliga rutiner, såsom personlig hygien, matintag och vid förflyttning. Även att utföra hushållssysslor, trädgårdsarbete mm förekommer. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg, eller studerar inom området. Erfarenhet om Parkinson och demens är en merit. Det är ett fysiskt och psykiskt tungt uppdrag så du bör vara fysiskt och mentalt stark.

Ansök senast: 2022-02-28

Nov 8

Assistent till man i Lund, 50 %

Mannen som är i behov av en ny assistent har en muskelsjukdom som begränsar hans rörlighet till höger hand. Han har även diabetes och track i halsen. Han har hjälpmedel som underlättar vid förflyttningar och vid lyft. För övrigt finns det inga specifika krav på assistenterna, alla är välkomna.

Ansök senast: 2022-01-21

Dec 22

Assistent till man i Helsingborg, natt med jour.

Vi söker en assistent som kan arbeta vid behov hos en rullstolsburen man med en muskelsjukdom som gör att han har ett omfattande vårdbehov. Han har även allergier som gör att du som assistent inte får bära starka dofter. Kunden har önskemål om att all hans personal skall vara fullvaccinerade samt ha körkort och tillgång till egen bil.

Ansök senast: 2022-01-21

Dec 28

Personlig assistent till 58 årig kvinna i Kalmar

Vill du bli en viktig pusselbit i ett av våra härliga team? Tveka inte att söka redan idag!

Ansök senast: 2022-02-28

Jan 11

Personlig assistent till barnkund i Färjestaden

Drivs du av att hjälpa barn med speciella behov, är pålitlig, engagerad och har barnasinnet kvar? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Ansök senast: 2022-02-14

Jan 13

Personlig assistent till tonårstjej i Färjestaden

Kan du teckenspråk och tycker om en aktiv vardag? Tveka inte utan sök till oss direkt!

Ansök senast: 2022-03-13

Jan 17

Timvikare sökes till kvinna i Torsås

Tycker du om matlagning och att testa nya maträtter? Sök då till vår kund i Torsås så kan ni laga något gott tillsammans!

Ansök senast: 2022-03-17