Skip to content

På Assistanspoolen arbetar vi med människor. Vi har dagliga kontakter med både våra brukare och personliga assistenter och här finns plats för både livsglädje och allvar.

 

Vi söker alltid kompetent personal! Är du intresserad av att jobba som personlig assistent? Välkommen att registrera dig redan idag så kan du söka aktuella tjänster!  Klicka på "Registrera dig" för att lägga in dina uppgifter.

 

Hur gör jag en spontanansökan/intresseanmälan?

 

Genom att registrera dig läggs du till i vår kandidatbas och blir sökbar för de som rekryterar. När någon av våra kunder har behov av en ny assistent görs en sökning i kandidatbasen och utvalda kandidater kontaktas för avstämning kring den aktuella tjänsten. Genom att registrera dig gör du alltså en så kallad  spontanansökan eller intresseanmälan. 

 

 

Assistanspoolen har idag ca 300 anställda som arbetar åt brukare med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans. Synliggöra och tillgodose brukarens unika behov utifrån ett professionell förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra brukare, men också varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?

Assistanspoolens vision är att vara ett modernt och nytänkande omsorgsföretag med stadigvarande tillväxt där Assistanspoolen är med och utvecklar branschen.

Assistanspoolen har funnits sedan 1994 och vi finns idag på Öland, Kalmar, Oskarshamn, Torsås, Nybro, Emmaboda, Karlskrona, Växjö, Helsingborg, Lund, Malmö, Ängelholm.