Skip to content

Personlig assistent till en av våra barnkunder, Drivs du av att hjälpa barn med speciella behov, är pålitlig, engagerad och har barnasinnet kvar? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Arbetsbeskriving

 

Till det här uppdraget söker vi en personlig assistent till en av våra barnkunder, en 11-årig flicka, som bor med sin familj strax utanför Ålem.

Du som söker, kille eller tjej, skall gärna ha erfarenhet av jobb som personlig assistent eller motsvarande, vara orädd, ha en vilja och förmåga att lära dig medicinskt hantering och kroppsnära vård. Som person ska du vara pålitlig, stabil och kunna ta egna initiativ. Du ska klara att jobba ensam men även vara en bra lagspelare, då du kan komma att ingå i ett större team av assistenter, där viss tid är dubbelassistans tillsammans med annan kollega.

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som är pålitlig och stabil, som kan ta egna initiativ. Du behöver vara flexibel och ansvarsfull. I arbetet ingår hjälp med kundens alla vardagliga rutiner, såsom personlig hygien, matintag (sondmatning), förflyttningar (rullstol), aktivering, stimulering och träning.

Din bakgrund: Du får gärna ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller motsvarande. Det är meriterande om du har grundkunskaper i sondmatning och kännedom om Podd och TaSSeLs.

Personliga egenskaper: Du är en social, glad och varm person, som genom att vara kreativ, ser möjligheter och inte hinder i tillvaron. Du har en empatisk förmåga och behöver kunna knyta an till kunden. Det är viktigt att vara lyhörd och kunna läsa av kroppsspråk och sinnesstämning.

Körkort och egen bil. (Katt finns i hemmet)

Om anställningen: : Vi söker en assistent och tjänsten ligger på ligger på ca 20-40%, fördelad på eftermiddagar, kvällar och helger. Det finns möjlighet att få ökad sysselsättningsgrad. Vi söker även timvikarie.

Rekrytering sker omgående.Skicka in din ansökan senast 2020-12-31

Du är inte inloggad!

För att kunna söka en tjänst måste du först vara registrerad och inloggad samt ha fyllt i ett CV.
Klicka här för att komma till registreringssidan >>

Kontakt

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Kalle Karlsson

kalle@assistanspoolen.se

Meriter / Erfarenheter

Här listas de önskemål av erfarenheter / meriter för tjänsten. Röda är krav och gröna är meriterande. Kontrollera på din sida att du bockat för de som matchar dig och dina erfarenheter.

Meriterande eller Krav

Arbetsförhållanden
Dagtid Kvällstid Helg Extra vid behov Flexibel Kan börja jobba inom en månad Kan börja jobba omgående
Arbetslivserfarenhet
Autism Funktionsnedsättning Erfarenhet inom vård och omsorg Arbetat med personlig Assistans Sondmatning
Språkkunskaper
Svenska
Övrigt
B-Körkort Tillgång till egen bil Rökfri Tål Pälsdjur