Skip to content

 

På Val av omsorg jobbar vi med personlig assistans, för glädje och ett nära samarbete med brukare och assistenter.

 

Vi söker alltid kompetent personal! Är du intresserad av att jobba som personlig assistent? Välkommen att registrera dig redan idag så kan du söka aktuella tjänster!  Klicka på "Registrera dig" för att lägga in dina uppgifter.

 

 

 

 

Hur gör jag en spontanansökan/intresseanmälan?

Genom att registrera dig läggs du till i vår kandidatbas och blir sökbar för de som rekryterar. När någon av våra kunder har behov av en ny assistent görs en sökning i kandidatbasen och utvalda kandidater kontaktas för avstämning kring den aktuella tjänsten. Genom att registrera dig gör du alltså en så kallad  spontanansökan eller intresseanmälan. 
 
 

Du kommer att arbeta i ett företag med ett arbetsstödjande förhållningssätt. Med avsikt att göra den assistansberättigades tillvaro så begriplig, hanterbar & meningsfull som möjligt. 

Personlig lämplighet är en förutsättning för att arbetet som personlig assistent ska vara möjligt. Detta eftersom du jobbar nära och i hemmet hos den assistansberättigade som du har din anställning hos.

Vi ser att du som söker arbete hos oss har för avsikt att stanna länge då det tar tid för den assistansberättigade att lära känna dig men också för dig att lära känna den assistansberättigade. 

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med goda anställningsvillkor, introduktion, kontinuerlig handledning & fortbildning ges.

Vi har kollektivavtal och samarbetar med kommunal.

Vi följer självklart de lagar och regler som finns inom arbetsrätt och arbetsmiljö.

För oss är det viktigt att skapa en personlig relation till varje medarbetare. Du ska som medarbetare känna dig bekväm och trygg i att vända dig till oss på kontoret när det är något du undrar över eller vill ha stöd i!

Hoppas vi ses!